Ma ünnepli névnapját: Hella Holnap: Emil, Csanád

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 10-12
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002@gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01

Németh Pogány Eszter

Dunaszerdahelyen születtem, Somorján élek a családommal, három gyönyörű gyermek édesanyja vagyok. Itt is érettségiztem, majd a Pozsonyi Közgazdaság-tudományi Egyetemen szereztem diplomát. Friss diplomásként 2003-ban a Szlovák Garancia- és Fejlesztési Banknál helyezkedtem el mint pénzügyi elemző, később ennek az osztálynak a vezetője lettem. Kislányom születése után, 2010-ben az OMV-nél helyezkedtem el mint Szlovákia, Cseh- és Magyarország kockázatkezelő menedzsere. 2013-ban és 2015-ben megszülettek kisfiaink, velük voltam otthon.
Szüleim mindig a más emberek iránti tiszteletre, segítő szándékra neveltek. Fontos számunkra a család, a magyar hagyományok tisztelete, édesanyánknak szívügye volt a felvidéki magyar közművelődés támogatása, az oktatásügy fejlesztése, a felvidéki magyarság, a fiatal magyar nemzedék szellemi és lelki gazdagítása. Ezért 2018. május 6-án bekövetkezett halála után számomra természetes volt, hogy ezt a szellemiséget szeretném továbbvinni, és édesanyám munkahelyén, a Szövetség a Közös Célokért társulásban helyezkedtem el.
Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy engem kért fel a Carissimi, hogy édesanyám helyett legyek a kuratórium tagja. Igyekszem ezt a munkát olyan odaadással, szeretettel végezni, mint édesanyám tette.

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es