Ma ünnepli névnapját: Örkény, Henrik, Roland Holnap: Valter

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 3382/10-12.,
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002 [kukac] gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01

FELHÍVÁS – Közös a napunk! komplex érzékenyítő program óvodáknak

Kedves Pedagógusok!


A Carissimi Nonprofit Alap ajánlására az SZMPSZ-szel közösen a Comenius PI be szeretne kapcsolódni egy Erasmus+ projektbe, amely a Kézenfogva Alapítvánnyal közösen szeretné nálunk meghonosítani a többségi (nem fogyatékossággal élő) gyermekeket nevelő óvodapedagógusok számára kidolgozott Közös a napunk! –  elnevezésű komplex érzékenyítő programot. Ez a projekt előreláthatóan 2019 szeptemberétől fog futni 12 hónapon át.
Ezért keresünk olyan óvoda- és alsó tagozatos pedagógusokat, akik élni kívánnak ezzel a továbbképzési lehetőséggel. Kérjük önöket, hogy a környezetükben hívják fel a figyelmet erre a lehetőségre, és ajánljanak nekünk alkalmas embereket. Köszönjük szépen!
Olyan óvodapedagógusok jelentkezését várjuk, akik szívesen részt vennének ebben a projektben, érdekli őket a különféle fogyatékossággal élő kisgyermekeknek az óvodában és az alsó tagozaton valló integrálása, esetleg van is tapasztalatuk ezen a téren (de ez nem feltétel!). Fontos, hogy magáénak vallja azt a gondolatot, hogy a fogyatékosságok elfogadását – az érzékenyítést – már kisgyerekkorban kell kezdeni, és ebbe be kell kapcsolni a pedagógusokat és a szülőket is.
A program lényege:
•   Az óvodai és iskolai, valamint a befogadó környezetet is bekapcsoló érzékenyítő program átadása, valamint helyi adaptálása;
•   szakmai és disszeminációs anyagok fejlesztése;
•   a fogyatékos és nem fogyatékos gyermekek közötti kapcsolatok kiépítése és megerősítése, valamint
•   a befogadó társadalmi környezet kialakulásának támogatása.
A program bővebb leírása itt olvasható.
A projektről tájékoztató megbeszélést tartunk a jövő héten, amelyre szeretettel meghívjuk az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, tájékoztató jellegű (nem jár semmilyen kötelezettséggel), de regisztrációhoz kötött.
Bejelentkezés az alábbi linken: https://goo.gl/forms/RQ3OGDlwPePF6Zu22
További információk: tel.: 0908 569953, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Szeretettel várom az érdeklődőket!   Markovics Tímea, Comenius PI

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es