Ma ünnepli névnapját: Bertalan Holnap: Lajos, Patrícia

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 3382/10-12.,
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002 [kukac] gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01

Megalakult a Speciális Fejlesztő Szakmák Országos Társulása

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének Alapszabálya értelmében megalakult és munkához látott a speciális fejlesztőmunkát végző szlovákiai magyar szakembereket tömörítő és munkájukat segítő társulás. Tevékenységük hiánypótló, korábban ilyen jellegű szakmai kezdeményezés nem volt.
A szervezet célja a speciális fejlesztőmunkát végző szakmai közösség összefogása, szakmai koordinálása és érdekképviselete.
Fejlesztő pedagógusok, gyógymasszőrök, gyógypedagógusok, gyógytornászok, konduktorok, logopédusok, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok, speciális pedagógusok, szociális munkások, szociálpedagógusok és egyéb fejlesztő szakemberek jelentkezését várják. A társulás feladatai közé tartozik továbbképzések, konferenciák, szakmai napok szervezése. Lehetőség nyílik szakmai műhelyekben való tapasztalatcserére és együttműködésre.
Barthalos Réka, a társulás életre hívója és elnöke szerint nagy szükség van a sajátos nevelési igényű és a hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztésével kapcsolatos szakmai eszmecserére és véleménynyilvánításra. Többek között erre is lehetőségük nyílik a csatlakozó szakembereknek.
A jelentkezési lap és további részleteket az alábbi linken találhatók:
http://szmpsz.sk/felhivas-specialis-fejleszto-szakmak-orszagos-tarsulasa/

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es