Ma ünnepli névnapját: Bertalan Holnap: Lajos, Patrícia

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 3382/10-12.,
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002 [kukac] gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01

Adófelajánlás

Köszönjük mindazoknak, akik tavaly adófelajánlásukkal támogatták a Carissimit. Kérjük, hogy ha tehetik, idén is ajánlják fel adójuk 1, 2 (önkéntes munkát végzők 3) százalékát szervezetünk, ezáltal a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok javára, s javasolja ezt másoknak is, hiszen minden eurót eljuttatunk azoknak, akik igazán rászorulnak.
A jogi személyek és azok a természetes személyek, akik maguk készítik adóbevallásukat, az adóív megfelelő részébe írják be a Carissimi adatait: IČO: 31821910; právna forma: neinvestičný fond; obchodné meno/názov: Carissimi n. f.; sídlo-ulica: Nám. 1. mája; číslo: 10-12; PSČ: 81106; obec: Bratislava. Az alkalmazottak a nyilatkozatot töltsék ki, és az adó befizetését igazoló nyomtatvánnyal – ezt a munkaadójuk tölti ki – együtt (mivel  idén április 30-a vasárnapra esik, május elseje pedig ünnep) május 2-áig juttassák el bármelyik adóhivatalba. Az adóhivatalok címét megkereshetik az interneten:
www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/zistenie-miestnej-prislusnost. Aki szeretné, hogy a felajánlása tényéről (nem az összegéről!) értesítse az adóhivatal, ezt x-szel jelölje be a nyilatkozat megfelelő rovatában. Köszönjük a támgatását.

A nyiltakozat letöltése

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es