Ma ünnepli névnapját: Donát Holnap: Bernadett

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 10-12
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002@gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01

Facebook 3

Az irodalom már a legkorábbi éveimtől szoros része az életemnek, akár fogyasztóként, akár alkotóként. Erről már sokszor, sok helyütt írtam. Az idő haladtával azonban a hangsúly mindinkább tolódott, ahogy az irodalom bizonyos fokig a munkámmá is vált.
2012-ben jött el az a pillanat, mikor úgy éreztem, hogy a Facebookon is létre kell hoznom a szerzői oldalamat, mert aki a közösségi médiában nincs jelen, az nincs is. Elkövettem azonban egy nagy hibát, mégpedig azt, hogy a Mercante majorság titka nevet adtam, amely egy kisregényemnek volt a címe. Én ugyan küldözgettem az ismerőseimnek az értesítéseket, hogy kövessék, de ők nem tudták hozzám kötni az oldalt, és ezért nem is reagáltak. Másfél évig így döglődött az oldal, alig volt rajta forgalom. Végül megelégeltem ezt a tetszhalott állapotot, és elhatároztam, hogy megújítom az oldalt. A megújulás pedig névváltoztatással kezdődött.
Így lett belőle a jelenlegi Százdi Sztakó Zsolt szerzői oldala, amely most már világossá tette mindenki számára, hogy itt mindent megtalál, ami az irodalmi tevékenységemmel kapcsolatos. Az oldalt összekapcsoltam az Én, az író weboldallal, amelynek az alcíme az, hogy: Ez az én irodalmi névjegyem. Ehhez mérten itt valóban minden megtalálható, ami még a szerzői oldalamon sincs kint.
A Százdi Sztakó Zsolt szerzői oldalának már 150 követője van, persze sokkal többen olvassák. Többek között ezt a naplót is az oldal segítségével osztom meg az olvasókkal.
                                    Sztakó Zsolt

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es