Ma ünnepli névnapját: Fábián, Sebestyén Holnap: Ágnes

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 10-12
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002@gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

Facebook

Amikor 2010-ben elindult a Carissimi folyóirat, nagyon lelkes voltam (még mindig), és Erikával sokat ötleteltünk, hogyan is népszerűsíthetnénk a lapot. Végül én javasoltam azt, hogy csinálok a Carissiminek egy Facebook-profilt. Az volt a célom ezzel az oldallal, hogy a lap készítőinek és az olvasóinak létrehozzak egy fórumot, ahol kapcsolatban lehetünk. Az oldalt eleinte még én adminisztráltam, és meghívtam minden ismerősömet, akiről csak úgy gondoltam, hogy érdekelheti az oldal és azok a problémák, amelyekkel a lapban is foglalkozunk.
Naponta tettem fel az oldalra motivációs videókat, amelyekből „inspirációt” meríthetnek azok a sorstársaim, akik úgy gondolják, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnek, az a vég, és azontúl már csak egy vegetatív állapotra rendezkedhetnek be. Szeretném őket ösztönözni, hogy ebből a helyzetből is hozzák ki a legtöbbet. Találjanak maguknak hobbit, amely segít elfogadni a világot, és a világnak is segít elfogadni minket.
Lassan gyarapodott a tagság, egyre ismertebbé vált az oldal, és az én adminisztrátori közreműködésemre se volt többé szükség. Ma már az oldal „önállóan” működik, én csak ritkán látogatom, inkább Erika aktív az admin szerepben, mert nekem más érdekeltségeim vannak.
De hát erről majd legközelebb...
                                                 Sztakó Zsolt

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es