Ma ünnepli névnapját: Vince, Artúr Holnap: Zelma, Rajmund

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 10-12
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002@gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01

szoke eva3Komáromban születtem, ott nőttem fel, és a komáromi gimnáziumban érettségiztem. Családfám mély szeretettel, segítőkészséggel megáldott gyökerekhez vezet. Kislányként nagyon szerettem babázni, később pedig az udvar összes pici gyermekét neveltem, sétáltattam, dajkáltam. Pályaválasztáskor mégsem a szívemre hallgattam, igaz, akkor is a szeretet vezérelt: kémiatanárnőm iránti csodálatból a pozsonyi Műszaki Egyetem Vegyészeti Karát pályáztam meg. Bizony korán felismertem, hogy nincs bennem elegendő ilyen irányú érdeklődés, ezért feladtam tanulmányaimat. Mindig a kultúra területén dolgoztam: először egy szlovák gyermekkönyvkiadóban, majd pedig a Nap Kiadónál adminisztratív munkaviszonyban.
Pozsonyba mentem férjhez, és a gyermekeink születésével megvalósult minden álmom, beteljesedett küldetésem. Harmadik gyermekünk felcseperedése után nehéz volt visszakerülni a munka világába, de végül sikerült a Szövetség a Közös Célokért társulás pozsonyi központi irodájában megtalálnom a helyem. Eleinte a Csemadok nagytermében a Pozsonyi Műtermek képzőművészeinek kiállításait szerveztem és őriztem, majd a társulás pozsonyi irodájának munkatársa lettem. Itt találkoztam a Carissimi jótékonysági alap kuratóriumi tagjaival, és nagyon meghatott segítőkészségük, önfeláldozó munkájuk, szeretetük. Megtisztelt felkérésük, és szeretettel vállaltam a kuratóriumi tagságot.

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es